Psykolog i aalborg

Psykolog Charlotte Stevang

Det er sejt når man tør opsøge professionel hjælp hos en psykolog. Du bliver mødt med ydmyghed, empati og anerkendelse hos mig!

Psykologhjælp og parterapi i Aalborg

Jeg er en
psykolog i Aalborg, som både afholder individuelle samtaler, parterapi og terapi til folk som er en kønsminoritet.

På den rejse vi sammen skal på, lytter, spørger og interesserer mig for dig. Terapien er et samarbejde, og jeg vil gøre mit til, at vi i samarbejde kan puste liv i dine ønsker og håb, så det bliver til reelle muligheder for dig.

Jeg kender selv til de vanskelige og kaotiske omstændigheder, som man kan blive budt på her i livet. Det kan være krav, forventningspres og de mange til- og fravalg, som ofte kan være en indgroet del af livet.

Parterapi

Det kan være en rigtig stor udfordring at leve sammen som et par. Det kan virke som et spejl på os selv, og der kan blive skruet op for alle de stærkeste følelser. Hvis man er et ungt par, kan man godt have en tendens til at tænke, at det er Hr. og Fru Midtvejskrise, som går i parterapi, og det kan være ret grænseoverskridende at nå frem til at man selv har brug for den type hjælp, som parterapi kan byde på.

Hvis man vælger at gå i parterapi, ser jeg det dog som en styrke, et modent valg og som et udsagn om, at man ønsker at vælge hinanden til selvom det kan være svært.

Så hvis I oplever de samme problemer vende tilbage igen og igen, at jeres sexliv er udfordret, at I oplever at såre hinanden eller hvis I trænger til at styrke intimiteten og gøre allerede stærke bånd endnu stærkere, så kontakt mig gerne med henblik på parterapi.

Terapi til dig som er en del af en kønsminoritet

Jeg har dykket ned i de oplevelser og problemstillinger, man kan opleve, hvis man tilhører en kønsminoritet, både personer som identificerer sig som binære og nonbinære kønsidentiteter.

Jeg har arbejdet med minoritetsstress, som mange kønsminoriteter oplever, og du vil opleve, at det er trygt og fordomsfrit at tale med mig. Så hvis du oplever udfordringer ved at leve i en verden, som overvejende er heteronormativ, så tøv ikke med at booke en tid hos mig!

by: Aalborg

Telefonnummer: 60808709

terapiområder:

Afhængighed

Angst

Depression

Ensomhed

Fysisk sygdom

Jalousi

Konflikter

Kønsidentitet

Motivation

Overgreb

Parterapi

Selvmordstanker

Selvtillid og selvværd

Skilsmisse

Sorg og kriser

Stress

Utroskab

Vrede

Psykolog Maria Hunsballe Jensen

Ungdomspsykolog i Aalborg med kort ventetid og central beliggenhed. Mød mig i videoen på min profilside!

Se min videopræsentation her:Hej! Jeg hedder Maria og er en yngre
psykolog her i Aalborg.

Hvis man er ung i dag, kan det ofte føles svært at nå det hele – måske oplever du at der er for mange krav fra omverdenen eller dig selv, så kan det gå for stærkt og kroppen eller hovedet kan stige stige af.

Hvis det er noget du føler, er du bestemt ikke den eneste!

Jeg møder mange unge, som synes at ungdomslivet kan være svært at finde rundt i, der kan være for mange forhindringer som kan gøre hverdagen svær at komme godt igennem.

Hvordan jeg arbejder

Jeg tager udgangspunkt i, at udviklingen i terapien sker i den relation der opstår mellem klienten og terapeuten.

Derfor lægger jeg også vægt på en god, tryg og nærværende relation med fokus på forståelse og at vi kan finde et rum for at undersøge det, der er svært for dig. På den måde kan det blive nemmere at finde ud af hvad det er for følelser og tanker, der opstår i dig.

Så hvis du kunne have lyst til at møde en psykolog der anerkender dig for den du er, og som går nysgerrigt til din historie, så tag endelig kontakt, så finder vi en tid til første samtale. 

Jeg håber at høre fra dig!

by: Aalborg

Telefonnummer: 60808709

terapiområder:

Angst

Depression

Ensomhed

Jalousi

Konflikter

Motivation

Selvskade

Selvtillid og selvværd

Sorg og kriser

Spiseforstyrrelser

Stress

Utroskab

Vrede

Find psykolog i Aalborg

Aalborg, som måske også er bedre kendt som Nordens Paris, er den største by vi har i Nordjylland. Der bor intet mindre end 211.000 indbyggere i hele Aalborg Kommune. Derudover finder du også en god håndfuld psykologer, som tilbyder psykologhjælp. Det er naturligvis en fordel, da mulighederne for at få hjælp er gode. Omvendt kan det også være en jungle at navigere imellem de mange kompetente og uddannede psykologer der er i Aalborg. 

Hos psykologoverblik.dk har vi valgt at gøre det en smule lettere for dig at danne et overblik over dine muligheder for at finde den rette psykolog i Aalborg. Vi har derfor samlet en række uddannede og autoriserede psykologer i Aalborg med hver deres speciale. Herover kan du let danne dig et overblik over, hvem de forskellige psykologer er, hvad de primært arbejder med samt, hvad de kan gøre for dig. 

Tips til at vælge den rette psykolog i Aalborg 

Når du skal finde en psykolog, er tillid måske nøgleordet for mange. Derfor har vi hos psykologoverblik.dk valgt kun at fremhæve uddannede og autoriserede psykologer i Aalborg. Du kan dermed forvente, at fagligheden er i top, hvorfor valget af psykolog i den grad også handler om at finde den psykolog som du har den bedste følelse omkring og kemi med. 

For at gøre det nemmere for dig at finde en psykolog i en storby som Aalborg, kan du vælge efter en psykolog med et speciale. Det kan være med speciale i angst, depression, stress, familieproblemer, mistrivsel, parforhold eller børn. For at have det bedste udgangspunkt kan det være en fordel at vælge en psykolog, der er specialiseret i den problemstilling, du står med. Det kan være afgørende for et godt forløb med gode redskaber til, hvordan du kan komme igennem det, du står overfor.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en psykologer er et godt match, kan du med fordel kontakte den aktuelle psykolog i Aalborg for at høre nærmere om terapiforløbet, hvad du kan forvente eller få svar på de spørgsmål, som du måtte have. Det kan du enten gøre direkte gennem denne platform eller ved at besøge psykologens egen hjemmeside. 

Find en specialiseret psykolog i Aalborg som matcher dig godt

Står du med et akut problem eller mærker du symptomer på stress, depression eller angst, kan der være god hjælp at hente hos en uddannet og autoriseret psykolog. I og med at Aalborg er en storby, kan der være rift om tiderne ved en psykolog. Derfor anbefaler vi, at du straks kontakter den psykolog, som du føler er det bedste match for at høre om ledige tider. 

Ved en psykolog har du både mulighed for at mødes fysisk hos den aktuelle psykolog eller aftale en online samtale, hvis du foretrækker det. Det vigtigste er at finde en specialiseret psykolog, som du mener har den rette profil til at hjælpe dig eller jer videre.