Psykolog i aarhus

Forskningsklinikken for Ludomani

Har du behov for hjælp til at håndtere din afhængighed af pengespil? Så er der alle gode muligheder for et godt behandlingsforløb ved Forskningsklinikken for Ludomani.

I klinikken hjælpes både voksne og unge landet over, som er udfordret, når det kommer til at styre forbruget af pengespil og gambling. Det kan være alt fra brugen af enarmede tyveknægte, skinbetting, lootboxes, Oddset, poker, casinospil m.m. 

Vælg mellem forskellige gratis behandlingsforløb

Hos Forskningsklinikken for Ludomani er der mulighed for en række forskellige gratis forløb. Der tilbydes både individuelle behandlingsforløb, hvor du møder op i deres klinik i Aarhus. Derudover kan du vælge online videobehandling og e-læringsforløb online. Muligheden for at vælge online forløb åbner også op for, at der kan tilbydes ludomani behandling landet over. 

Hjælp til pårørende 

Udover at Forskningsklinikken for Ludomani tilbyder hjælp til ludomaner, så kan deres pårørende også få hjælp. Det kan nemlig være en vanskelig position at stå i, når man som pårørende måske oplever gentagne tillidsbrud, løgne, fortielser ift. spilleafhængigheden. 

Medarbejderne hos Forskningsklinikken for Ludomani 

Når du starter i
ludomani behandling vil du møde en række forskellige psykologer, som kan give dig præcis den støtte og hjælp, du har brug for. Du kan derfor også forvente, at du kommer i de bedst mulige hænder, uanset hvor lang tid du har været ludoman.

Praktiske oplysninger

Telefonnummer: 7846 1698

Mail: fkl@rm.dk

Pris:  Gratis

by: Aarhus

Telefonnummer: 78461698

terapiområder:

Afhængighed

Psykolog Kasper Høgh

Jeg er uddannet og autoriseret psykolog i Århus. Her har jeg været privatpraktiserende siden 2017 i min egen klinik. Som autoriseret psykolog bliver der stillet særlige høje etiske standarder og krav til min faglighed. Som autoriseret psykolog har jeg haft minimum 1000 terapisamtaler med forskellige problemstillinger. Jeg har desuden haft mere end 100 supervisionssamtaler, som gør, at jeg efterhånden har god erfaring at trække på, når jeg skal hjælpe dig.

Jeg sætter en stor ære i min faglighed og at forstå den enkelte problemstilling, som mine klienter kommer til mig med. Derfor kan du også forvente, at hver enkelt terapisamtale og terapiforløb bliver skræddersyet, så det passer til netop dine behov og din situation. Du vil desuden blive mødt af mig som en professionel
psykolog Århus, der både er lyttende og nærværende under hele forløbet.

Jeg har valgt at dygtiggøre mig yderligere inden for angst, depression, lavt selvværd/selvtillid, sorg og traumer. Hvis du derfor oplever, at du er ramt af en disse udfordringer, kan jeg med sikkerhed forsøge at hjælpe dig igennem den situation, som du står i. Jeg arbejder desuden som en af de få psykologer i Århus som sportspsykolog med fokus på E-sport.

I terapien arbejder jeg blandt andet med metoden Intensiv Dynamisk Korttidsterapi, som i fagsproget er kendt som ISTDP. Her viser forskning blandt andet, at det er en effektiv metode til behandling af blandt andet angst, depression og traumer.

Praktiske oplysninger

Adresse: Sønder Allé 5, 1. th., 8000 Aarhus

by: Aarhus

Telefonnummer: 60617163

terapiområder:

Angst

Depression

E-sport

Selvtillid og selvværd

Sorg og kriser

Sportspsykologi

Psykolog Laura Kristensen

by: Aarhus

Telefonnummer: 60808709

terapiområder:

Angst

Depression

Ensomhed

Selvskade

Selvtillid og selvværd

Stress

Psykolog Britt Andersen Tvede

Mit navn er Britt, og jeg har siden 2005 arbejdet som psykolog. I 2009 besluttede jeg mig for at starte som selvstændig psykolog i Aarhus, og jeg har haft min egen klinik siden da. Som psykolog ønsker jeg at hjælpe dig bedst muligt, hvad end du går igennem en krise eller udfordring, som er svær selv at håndtere. Og jeg vil støtte dig på bedste vis, så du får den hjælp, du har brug for.

Jeg har erfaring med både forløb omkring stress, angst, sorg, at styrke dine relationer og at hjælpe med personlig udvikling. Du skal naturligvis ikke holde dig tilbage med at kontakte mig, hvis du ønsker hjælp til andre punkter end dem, du har læst om her. Klikker du ind på min hjemmeside, kan du også læse mere detaljeret omkring den hjælp, du kan få. 

Hvordan jeg arbejder i terapien

I terapien arbejder jeg blandt andet kognitivt. Du vil naturligvis opleve, at jeg også vil imødekomme dine ønsker til terapien, hvis du skulle have særlige præferencer.
I et terapiforløb hos mig vil du opleve, at jeg som psykolog lytter aktivt. Du vil også opleve, at du får det største udbytte af vores samtaler, hvis du aktivt bruger og træner med de øvelser, du får i vores samtaler.

Praktiske oplysninger 

Adresse:
Store Torv 9, 1. sal., 8000 Aarhus C.

Tilskud:
Du kan få tilskud til samtalerne gennem Falck.
Ønsker du at bestille en tid, kan det gøres direkte via min hjemmeside. Her kan du også se priser, flere kontaktoplysninger m.m.

by: Aarhus

Telefonnummer: 53633733

terapiområder:

Angst

Konflikter

Stress

Psykolog Britta Danø

by: Aarhus

Telefonnummer: 25673737

terapiområder:

Angst

Arbejdsrelaterede emner

Depression

Konflikter

Motivation

Parterapi

Selvtillid og selvværd

Skilsmisse

Sorg og kriser

Stress

Traumer og PTSD

Psykolog Dorte Hansen

Mit navn er Dorte Hansen, og jeg er psykolog i Aarhus.  Som psykolog vægter jeg at møde dig i øjenhøjde, og altså der hvor du er. Herfra kan vi kigge nysgerrigt på aspekter, der kan spænde ben for, at dit liv kan udfolde sig i fuldt flor. I min klinik tilbyder jeg både forløb for par, familier, børn, unge og voksne, og du er altid velkommen til at kontakte mig.

Samtaler med par

Er dig og din partner inde i en periode, hvor I er udfordrede? Og ønsker I professionel hjælp, så I kan blive klogere jeres mønstre, komme tættere på hinanden igen, eller måske blive afklaret omkring, at I skal hver jeres ved? Så har jeg mulighed for at hjælpe jer.

Samtaler med familier

Er du forælder til et barn, som ikke trives? Og ønsker du og familien vejledning og hjælp? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Samtaler med børn og unge

I mine psykologsamtaler med børn og unge er der plads til at arbejde med det, som udfordrer eller forstyrrer dit barn. Jeg arbejder med barnet om at italesætte dette, og at vi bagefter kan finde strategier, der kan hjælpe barnet videre.

Samtaler med voksne

Oplever du symptomer på angst, stress, depression eller har du mistet en tæt relation? Så er der også hjælp at hente i min klinik. På min hjemmeside kan du også læse mere om de udfordringer, jeg hjælper med.

Har du ledt efter
psykologer Aarhus, du kan starte i terapi hos? Så skal du også være velkommen til at booke en tid hos mig.

Mere om mig

I 2016 havde jeg privatpraksis på deltid, men siden 2022 har jeg arbejdet som privatpraktiserende psykolog på fuld tid. 

Praktiske oplysninger

Adresse:
Harald Jensens Plads 1, 2.th. 8000 Aarhus C


Tilskud:
Mulighed for tilskud gennem Sygeforsikring Danmark

by: Aarhus

Telefonnummer: 25751887

terapiområder:

Angst

Børneterapi

Depression

Ensomhed

Jalousi

Konflikter

Personlighedsforstyrrelser

Parterapi

Skilsmisse

Sorg og kriser

Stress

Utroskab

Psykolog Mathias Nagbøl

Jeg er uddannet og autoriseret psykolog fra Aarhus Universitet. Her har jeg som psykolog specialiseret mig indenfor voksen-, unge- og børnepsykiatrien. Jeg har gennem de seneste år haft intet mindre end 1000 terapisamtaler, hvilket gør at jeg har haft med mange forskellige problemstillinger at gøre. Med den erfaring jeg har gjort mig, kan jeg tilbyde dig professionel hjælp og behandling gennem Intensiv Dynamisk Korttidsterapi. Det er en terapi, der særligt er effektiv mod stress, angst, depression samt personlighedsforstyrrelser.

Jeg sætter en ære i at skræddersy et forløb og min
Århus terapi, så det passer til dig og det behov, som du står med. Du vil opleve, at jeg er nærværende, lyttende og vil fungere som en aktiv del af terapien. Jeg sætter mig derfor ikke bare tilbage i stolen og lytter. Jeg sætter en store ære i mit håndværk og at kunne tilbyde dig et ærligt og professionelt forløb, som giver dig redskaber til at håndtere den situation, som du står i.

Hvis du er blevet nysgerrig på, om jeg som psykolog i Århus kan hjælpe dig i den situation, som du står i, kan du med fordel give mig et uforpligtende opkald eller sende en mail. Jeg tilbyder desuden også online terapi.

Når du træder ind ad døren i min klinik, vil du opleve, at du kommer ind i et trygt rum og miljø, hvor vi kan tale fortroligt sammen.

Praktiske oplysninger

Adresse: Marselis Boulevard 169, 8000 Aarhus C
Mail: psykolognagboel@protonmail.com
Hjemmeside: www.psykolognagboel.dk/

by: Aarhus

Telefonnummer: 22166864

terapiområder:

Angst

Depression

Stress

Traumer og PTSD

Psykolog Mia Schwartz

Står du i en situation, hvor du har brug for psykologhjælp? Så har du gode muligheder for at få hjælp i min klinik i Aarhus centrum.

Hvad kan du få hjælp til?

Terapiforløb

Som
psykolog i Aarhus tilbyder jeg blandt andet terapiforløb for dig, som vil have hjælp til traumer og kriser, stress, angst, lavt selvværd, tristhed, depression, udfordringer i familien, parforholdet eller generelt hjælp til personlig udvikling. Skulle der være andre ting end disse, som du ønsker min hjælp til, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Kurser og foredrag

Udover terapiforløb afholder jeg også kurser og foredrag, blandt andet i “Sammenhængen mellem krop og sind”. Skulle du eller din arbejdsplads dog have ønsker til andre emner, der kan tages op, så er det også noget, jeg er meget åben overfor.

Min tilgang til terapi

Når du træder ind i klinikken, kan du forvente, at du bliver mødt med en stor respekt for den situation, du står i. I terapien vil du opleve, at jeg arbejder ud fra en helhedsforståelse af dig som menneske. Det vil sige, at det er relevant at kigge på det samspil, der er mellem dine tanker, følelser og krop. Især kroppen kan være vigtig at forholde sig til i terapien, så det ikke kun er den rationelle fornuft der arbejdes med.

Praktiske oplysninger:

Adresse: Immervad 1, 1tv., 8000 Aarhus C

by: Aarhus

Telefonnummer: 31260247

terapiområder:

Angst

Depression

Ensomhed

Konflikter

Selvtillid og selvværd

Sorg og kriser

Stress

Traumer og PTSD

Find psykolog århus

Leder du efter en psykolog i Århus? Det kan for mange være en jungle at navigere rundt i de mange psykologer, der er at vælge mellem i Danmarks næststørste by. Da Århus er en by, der rummer over 300.000 indbyggere, er der naturligt, at der findes en bred befolkningsgruppe med forskellige udfordringer. Her er der naturligvis også en psykolog til at hjælpe og behandle ethvert behov. Kunsten er bare at finde det rette match, hvorfor du gennem denne platform lettere kan danne dig et stærkere overblik over dine muligheder.

Få et overblik over forskellige psykologer i Århus

Hos psykologoverblik.dk kan du se, hvilke autoriserede psykologer der er at finde i Århus. Du kan blandt andet søge efter en specialiseret psykolog, hvis du leder efter psykologhjælp til angst, depression, stress eller noget helt fjerde. Samtidig kan du læse mere om de psykologer, som du tænker kunne være et godt match til dig. At finde en psykolog handler i høj grad også om din tillid til psykolog og ikke mindst kemien mellem jer. Lyt derfor også gerne til din egen intuition, når du skal starte i terapi i Århus.

Gode råd til at finde en psykolog i Århus

I og med at Århus er en storby, kan der naturligvis forekomme ventetid hos flere af de aktuelle psykologer i Århus. Vi anbefaler derfor, at du tager kontakt til den aktuelle psykolog gennem vores platform eller direkte til psykologen for at høre om evt. ledige tider.

Den store fordel for dig der søger en psykolog i Århus er, at der er en bred palette af forskellige kompetencer, som du kan få gavn af, når du søger en autoriseret psykolog. Du kan derfor tillade dig at være kræsen, når du skal beslutte dig for, hvem du vil starte ved. 

Det er dog til din fordel, hvis du søger en psykolog, der er specialiseret i den problemstilling du har behov for hjælp til. Det kan f.eks. være familieproblemer, børn der mistrives eller lignende. Det kan også være udfordringer, der er relateret til parforholdet – måske har du svært ved at finde dig selv efter en skilsmisse, eller måske ønsker dig og din partner at finde gnisten i parforholdet igen. Du kan naturligvis vælge mellem en individuel samtale eller fælles samtale som par alt efter, hvad du eller I foretrækker ved den aktuelle psykolog i Århus. 

Find en angst psykolog i Århus

Hvis du oplever, at du får angstanfald eller har symptomer der tyder på, at du er ramt af angst, så står du ikke alene. Angst er nemlig en af de lidelser i Danmark, som nærmest er gået hen og blevet en folkesygdom. Med det mener vi, at der er mange, som hvert år bliver ramt af angst på den ene eller anden måde. 

Angst kan beskrives som en naturlig måde, kroppen reagerer på, når den går i alarmberedskab. I disse tilfælde er angsten et signal om, at vi skal passe på, fordi der kan være fare på fære. Det er derfor heller ikke så underligt, at angst har spillet en vigtig rolle for menneskets overlevelse gennem tiden. Når vi dog snakker om angst som en lidelse, så kan kroppens alarmberedskab siges at reagere “for meget” på dine omgivelser og oplevelser. Du kan derfor reagere med alt fra voldsom hjertebanken, nervøsitet, sved m.m. I disse tilfælde kan angsten blive en stor hæmsko i hverdagen, da angsten kan blive styrende for, hvad du kan og ikke kan, da du bliver bange for ting eller situationer i hverdagen, som egentligt ikke er farlige for dig. 

Hvilke typer af angst kan en psykolog i Århus behandle? 

Der findes mange forskellige angstlidelser og ikke mindst forskellige måder, angsten kan vise sig på. Nogle af de mest hyppige angstlidelser er: 

 • Social angst
 • Præstationsangst 
 • Panikangst
 • Generaliseret angst
 • Separationsangst
 • Enkelfobi. 

Symptomer på angst 

Angst kan vise sig på flere forskellige måder. Nogle af de hyppige fysiske symptomer er hjertebanken, tørhed i munden, muskelspændinger og svimmelhed. Der er dog flere fysiske symptomer end dem, som er nævnt her. 

Nogle af de psykiske symptomer på angst er tankemylder og altså at du har tanker, der kører i ring. Derudover er en af de mest karakteristiske ting ved angst, at overdrevne bekymringer. Og så kan der også opleves overdreven nervøsitet, når der er ekstra krav om at skulle præstere. 

Få hjælp ved en angst psykolog i Århus

Mulighederne heldigvis gode for, at du kan få bugt med din angst. Det vil du især opleve, når du kontakter en angst psykolog i Århus, som kan tilbyde dig en skræddersyet behandling, der tager udgangspunkt i din situation. Du kan samtidig forvente, at du bliver klogere på netop din angst, og at du får redskaber, som kan være til stor gavn både under og efter dit behandlingsforløb mod angst. 

Find en stress psykolog i Århus

Det er helt naturligt at kunne reagere med kortvarig stress, hvis du har perioder, hvor der er ekstra tryk på. I disse situationer kan stress rent faktisk hjælpe dig med at præstere en smule ekstra. Hvis din stress omvendt står på i længere tid, så kan stressen ende med at gøre dig syg og påvirke dit helbred. Derfor er det også vigtigt at reagere, hvis du oplever symptomer på stress. 

Hvilke tegn er der på stress? 

Stress kan både vise sig i form af fysiske og psykiske symptomer. Derudover kan det også medføre adfærdsændringer. Tegn der oftest ses på angst er: Hjertebanken, hovedpine, ændringer i apetitten, enten øget appetit eller manglende appetit. Andre hyppige symptomer er indre uro, manglende interesse for aktiviteter der tidligere har været interesse for, besvær med at huske, rastløshed, du har lettere til gråd, du er mere irritabel og kan opleve mere aggressivitet. 

Hvis du oplever en eller flere af de symptomer, der er på stress, så er der god hjælp at hente ved en stress psykolog i Århus. Her kan du forvente, at psykologen dykker ned i din specifikke situation og hjælper med at skræddersy et terapiforløb, som kan hjælpe dig bedst muligt videre. 

Find en psykolog i Århus til behandling af depression

Det er sådan med depression, at det er i blandt de psykiske sygdomme, som er mest almindelige. Rent faktisk vil op til hver femte dansker udvikle og opleve symptomer på depression på et tidspunkt i deres liv.

Symptomer på depression 

Noget af det som kendetegner en depression er symptomer såsom: 

 • Du føler dig nedtrykt og trist, men uden at kunne pege på en bestemt årsag.
 • Manglende energi og lyst til ting, du normalt holder af. 
 • En større tendens til at bebrejde dig selv over din situation. 
 • Du kan have svært ved at koncentrere dig.
 • Livet kan føles mere meningsløst. 
 • En større tendens til at du isolerer dig. 
 • Der kan være tanker om selvmord.

En depression kan også vise sig ved, at du generelt er mere opfarende, irritabel og aggressiv. Du oplever måske også fysiske symptomer som spændinger, hovedpine og søvnløshed.

Hjælp til depression behandling i Århus 

Ønsker du at finde en psykolog i Århus, der kan hjælpe med depression behandling? Her på psykologoverblik.dk finder du forskellige psykologer, som har erfaringen med netop depression. Det betyder også, at du kan komme i ekstra gode hænder, når du begynder i terapi.

Find forskellige former for terapi i Århus

Når du skal vælge mellem de forskellige psykologer i Århus, vil du opleve, at de tager forskellige metoder i brug i terapien. Du kan dog være helt tryg ved, at du får den bedst mulige terapi, uanset hvilken metode din psykolog primært trækker på. Omvendt så er det ofte også sådan, at en psykolog trækker på forskellige metoder, alt efter hvordan du bedst kan hjælpes. 

Nogle typiske metoder du sikkert vil falde over i Århus terapi er: 

 • Kognitiv terapi 
 • KAT – Kognitiv adfærdsterapi 
 • Psykoterapi
 • Adfærdsterapi
 • Narrativ terapi
 • Eksistentiel terapi 
 • ACT – Acceptance and Commitment Therapy