Psykolog i hillerød

Psykolog Kristine Rask Sonne

Jeg er en rolig og positiv psykolog i Hillerød, som hjælper dig, der er ung. Du kan få tilskud fra “danmark” hos mig.

En ydmyg, nysgerrig og lyttende tilgang

Det er helt naturligt for mig at lytte til din fortælling og at jeg engagerer mig i de historier jeg hører fra mine medmennesker. Jeg anser den måde vi taler om os selv og om verden på, viser rigtig meget om hvordan vi opfatter både os selv og verden. Derfor vil du også opleve mig som en nysgerrig og interesseret samtalepartner,  når du fortæller din historie til mig. Måske gemmer der sig nye måder at se på tilværelsen på? Måder som åbner op for mere hensigtsmæssige perspektiver og handlingsmuligheder. Det er min oplevelse, at det er mulgt at åbne for nye ressourcer og værdier ved at gå anderledes til den måde vi ser på verden på.

Det går ikke altid som vi ønsker det her i livet

Vi bliver alle mødt af både medgang og modgang på forskellige måder. Det giver smil og gode oplevelser, glæde og varme relationer, men svære perioder med tab, sorg og bekymringer er også helt naturlige dele af livet.
Hvis du gennemgår en af de mere svære perioder, kan det være hjælpsomt at have en støtte og et rum hvor du kan fortælle lige det du har på hjerte, uden at du hverken skal føle skyld eller skam. Jeg møder dig på en nysgerrig måde og vi vil sammen reflektere over den situation du står i. Måske går du rundt med tanker, som kan være svære at sige højt til andre. Det vil jeg gerne hjælpe dig med på en måde så du føler dig tryg ved at åbne op.

Erfaren psykolog med base i Hillerød

Du finder mig
midt på Torvet her i Hillerød, hvor jeg har klinikfællesskab som en del af psykologhuset UngTerapi, der fokuserer på ungdomsproblematikker og psykisk trivsel.

Hvis du tænker at et samtaleforløb kunne være noget for dig, så tag endelig kontakt, så finder vi tid til en samtale så snart det kan lade sig gøre!

by: Hillerød

Telefonnummer: 60808709

terapiområder:

Angst

Depression

Ensomhed

Jalousi

Konflikter

Kønsidentitet

Motivation

Selvmordstanker

Selvskade

Selvtillid og selvværd

Skilsmisse

Sorg og kriser

Stress

Utroskab

Vrede