Psykolog i københavn

Psykolog Karin von Daler

Jeg hedder Karin von Daler. Jeg har i dag mere end 27 års erfaring som autoriseret psykolog. Herudover er jeg også kunstterapeut, psykoterapeut og familieterapeut. Jeg har i mine år hjulpet mere end hundredvis af mennesker med at bearbejde deres usikkerhed, stress, angst, skam, traumer, depressioner og selvværdsproblematikker. Oplever du derfor en af disse lidelser eller livssituationer i dit liv, kan jeg med sikkerhed hjælpe dig med at forstå problematikken og give redskaber til, hvordan du kan håndtere dem.

Sådan arbejder jeg i terapien 

Til forskel fra de fleste autoriseret psykologer arbejder jeg kreativt, intuitivt og helhedsorienteret med krop, sind og sjæl. Det tror jeg på er den mest effektive tilgang, fordi overfladiske halve og hurtige løsninger ikke virker på samme måde. Jeg arbejder heller ikke ud fra skabeloner og skemaer i mine terapisessioner, hvorfor du vil blive mødt af mig som en nærværende psykolog, der deltager aktivt i terapien. Her vil jeg naturligvis sikre mig at terapien er tilpasset dine ønsker og behov, så du er tryg under hele terapiforløbet.

Hvis du leder efter en psykolog der er drevet af at vise dig vejen til et liv, hvor du kan være dig selv, og hvor du er i dit rette element, skal du vælge mig. Jeg arbejder med dig som omdrejningspunktet for hele terapien, hvorfor du altid vil føle dig set, mødt og tryg.

Jeg er privatpraktiserende psykolog København, hvorfor du kan kontakte mig pr. mail eller telefon, hvis du enten ønsker en terapisamtale eller starte et helt forløb.

Kurser for dig som vil hele sig selv

Udover at du kan få min hjælp gennem et terapiforløb, så kan du også komme på et
kreativ kursus. Jeg tilbyder nemlig også kurset i kunstterapi, som kan lære dig, hvordan du finder din egen visdom, samtidig med at du kan lære at hele dig selv igen.

Praktiske oplysninger

Adresse: Peter Bangs Vej 7A, bygning 9, etage 2, lokale 7, 2000 Frederiksberg C

by: København

Telefonnummer: 61692042

terapiområder:

Angst

Depression

Konflikter

Selvtillid og selvværd

Stress

Traumer og PTSD

Psykolog Radha Vijay

Mit navn er Radha Vijay. Jeg er uddannet psykolog og har været privatpraktiserende siden 2015. Jeg har valgt at specialisere mig inden for emner som blandt andet selvværdsproblematikker, stress, angst, depression, belastningsreaktioner, livskriser, sorg og relationsvanskeligheder. Det betyder, at hvis du har behov få hjælp eller behandling til en af disse udfordringer, så kan jeg hjælpe med et skræddersyet forløb, så du kan komme videre. 

Jeg har flere års erfaring indenfor misbrugsområdet. Hvis du derfor selv er endt i et misbrug, og har svært ved at forholde dig til livet efter et misbrug, kan jeg hjælpe dig videre. Her har jeg også erfaring med hjælpe dig som pårørende til en misbruger, da denne position kan være mindst lige så svær at være i. 

Som autoriseret
psykolog i København sætter jeg en stor ære i min faglighed og at hjælpe dig bedst muligt. Du vil derfor blive mødt med en stor respekt og ydmyghed, når du kontakter mig for at starte i et forløb. I dag har jeg haft mere end 1000 timers terapisessioner inden for udredning og intervention, hvilket gør at jeg har en stor erfaring at kunne trække på for at hjælpe dig på videre. 

Der er mange forskellige psykologer i Danmark, du kan række ud til, når du ønsker at starte i terapi. Hvis du dog er på udkig efter en autoriseret psykolog i København K til behandling af stress, angst, depression eller anden lidelse, skal du være yderst velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller mail. 

Praktiske oplysninger: 

Adresse: Ny Vestergade 17, 3., 1471 København 

Mail: info@psykologvijay.dk

Telefonnummer: 60 72 95 00

Hjemmeside: Om mig - Psykolog Radha Vijay (psykologvijay.dk)

by: København

Telefonnummer: 60729500

terapiområder:

Afhængighed

Angst

Depression

Ensomhed

Konflikter

Selvtillid og selvværd

Sorg og kriser

Stress