Om os

Om

Psykologoverblik er blandt andet stiftet af Cecilie Brandt, som selv er uddannet psykolog. 

Fra start har tanken med Psykologoverblik været, at siden skal være bindeleddet, der gør det nemmere at få psykologhjælp. Generelt har vores mentale helbred meget at sige for, hvordan vi trives i hverdagen, derfor må det også gerne være relativt nemt at finde hjælp. Og det er her, at Psykologoverblik gerne vil være privates forlængede arm.

Kontakt

Tanken bag psykologoverblik

For dig der vil finde en psykolog:

Det kan være noget af en jungle at finde den helt rette psykolog. Derfor arbejder vi hos Psykologoverblik også for, at det skal gøres så overskueligt som muligt for dig at finde et godt match. 

Her på siden finder du både gode råd omkring, hvordan du kan vælge en psykolog, og du kan læse mere om de udfordringer, som mange psykologer ofte tilbyder hjælp til. 

OBS. 

Det kan altid anbefales, at du opsøger en professionel psykolog, hvis du har spørgsmål relateret til din udfordring eller de symptomer, du oplever. Psykologoverblik skal derfor heller ikke ses som en erstatning for at søge psykologhjælp.

For psykologer:

Psykologoverblik er en platform for psykologer, som gerne vil være mere synlige online. Derudover bliver du en del af et større fællesskab af professionelle, som hver dag hjælper med at værne om deres klienters mentale helbred.