Få et overblik over Sjælland

Er du på udkig efter en psykolog i Sjælland? Så kan du danne dig et overblik over psykologerne her.

Psykologer i København

                         
Psykolog Radha Vijay                        Psykolog Karin von Daler                         Psykolog Åsa Jansson

                       
Psykolog Charlotte Kjærgaard                   Psykolog Emilie Ursem                        Psykolog Inga Endsleff

                    
Psykolog Jorunn Hjelmar                           Psykolog Karin Gazit                   Psykolog Louise Capion Hansen

                  
Psykolog Maja Collin Pedersen                Psykolog Maja Vain Gilbert                        Psykolog Mie Hylke

         
Psykolog Caspar Nielsen                     Psykolog Rasmus Raahauge

                        
Psykolog René Zimakoff                             Psykolog Sibeal Hill                      Psykolog Simone Kristensen


Psykolog Zhino Yonis

Psykologer i din kommune:

Psykologer på Sjælland

Er du på udkig efter psykologer på Sjælland, som du kan starte i et forløb ved? Så kan du finde en psykolog her på Psykologoverblik. I listen herover ser du de mange forskellige byer, der hører under denne region. 

Når du gerne vil starte i terapi på Sjælland, så er det utrolig vigtigt, at du finder en psykolog, som er den rette for dig. Tag dig derfor gerne god tid til at læse om de forskellige psykologer, du finder her på siden. På de enkelte psykologers hjemmeside kan du læse om de udfordringer, de hjælper med, hvordan de arbejder i terapien, og hvad de vægter, når du træder ind ad døren. 

Fakta om Region Sjælland

Nogle af de kommuner du vil støde på i Region Sjælland er blandt andet, Faxe, Greve, Holbæk, Lolland, Næstved, Roskilde, Slagelse, Solrød og Vordingborg. 

Find din næste psykolog på Sjælland

For at gøre det mere overskueligt for dig selv, når du skal finde en psykolog, så brug gerne oversigten, du ser herover. Ved at klikke ind på de enkelte byer kan du både få sat ansigt på de forskellige psykologer, som holder til på Sjælland, og du kan besøge deres hjemmeside. Forhåbentlig kan det gøre det nemmere for dig, som skal have hjælp.

Få terapi hos en psykolog i København

Når du er på udkig efter terapi på Sjælland, så kan du blandt andet henvende dig til en psykolog i København. I denne del af landet er mulighederne ekstra  gode for at finde en, som har erfaring med den udfordring, der fylder i dit liv. Det er uanset, om du mærker symptomer på stress, angst eller depression. Det kan også være, at du er udfordret på lavt selvværd, ensomhed, en livskrise, relationsvanskeligheder eller andet.

For at finde frem til den erfaring, de forskellige psykologer i København har, så tag gerne et kig på deres hjemmesider. Her er chancerne ekstra store for, at du finder frem til de svar, du søger. Du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage med enten at ringe eller skrive til en psykolog. Det kan nemlig give dig muligheden for at forventningsafstemme, om vedkommende er det rette match til dig.