Få et overblik over Sjælland

Er du på udkig efter en psykolog i Sjælland? Så kan du danne dig et overblik over psykologerne her.

 

       

Psykolog Radha Vijay, København                         Psykolog Karin von Daler, København

Psykologer i din kommune:

Psykologer på Sjælland

Er du på udkig efter psykologer på Sjælland, som du kan starte i et forløb ved? Så kan du finde en psykolog her på Psykologoverblik. I listen herover ser du de mange forskellige byer, der hører under denne region. 

Når du gerne vil starte i terapi på Sjælland, så er det utrolig vigtigt, at du finder en psykolog, som er den rette for dig. Tag dig derfor gerne god tid til at læse om de forskellige psykologer, du finder her på siden. På de enkelte psykologers hjemmeside kan du læse om de udfordringer, de hjælper med, hvordan de arbejder i terapien, og hvad de vægter, når du træder ind ad døren. 

Fakta om Region Sjælland

Nogle af de kommuner du vil støde på i Region Sjælland er blandt andet, Faxe, Greve, Holbæk, Lolland, Næstved, Roskilde, Slagelse, Solrød og Vordingborg. 

Find din næste psykolog på Sjælland

For at gøre det mere overskueligt for dig selv, når du skal finde en psykolog, så brug gerne oversigten, du ser herover. Ved at klikke ind på de enkelte byer kan du både få sat ansigt på de forskellige psykologer, som holder til på Sjælland, og du kan besøge deres hjemmeside. Forhåbentlig kan det gøre det nemmere for dig, som skal have hjælp.